Cytowanie według stylu APA (wyd. 7)

Salas Mellado Myriam de las Mercedes, Haros Monika, & Instituto de Tecnologia de Alimentos. Evaluacin̤ de la calidad tecnolg̤ica, nutricional y sensorial de productos de panadera̕ por sustitucin̤ de harina de trigo por harina integral de arroz.

Cytowanie według stylu Chicago (wyd. 17)

Salas Mellado Myriam de las Mercedes, Haros Monika, i Instituto de Tecnologia de Alimentos. Evaluacin̤ De La Calidad Tecnolg̤ica, Nutricional Y Sensorial De Productos De Panadera̕ Por Sustitucin̤ De Harina De Trigo Por Harina Integral De Arroz.

Cytowanie według stylu MLA (wyd. 9)

Salas Mellado Myriam de las Mercedes, et al. Evaluacin̤ De La Calidad Tecnolg̤ica, Nutricional Y Sensorial De Productos De Panadera̕ Por Sustitucin̤ De Harina De Trigo Por Harina Integral De Arroz.

Uwaga: Te cytaty mogą odróżniać się od wytycznej twojego fakultetu..