Packaging Techniques to Improve Soy Food Shelf Life - SIL Webinar

Kaydedildi:
Detaylı Bibliyografya
Diğer Yazarlar: YouTube
Materyal Türü: Kitap
Dil:İngilizce
Konular:
Online Erişim:Packaging Techniques to Improve Soy Food Shelf Life - SIL Webinar
Etiketler: Etiketle
Etiket eklenmemiş, İlk siz ekleyin!

MARC

LEADER 00000nam a22000004a 4500
001 vpro12261
005 20201223000000.0
008 171219s2017 ck # g## #001 0#eng#d
020
022
040 |a CO-BoINGC 
041 0 |a eng 
245 1 0 |a Packaging Techniques to Improve Soy Food Shelf Life - SIL Webinar 
246 |a Tčnicas de empacado para mejorar la vida t͠il de los alimentos de soya - SIL Webinar 
264 |a Bogot ̀(Colombia) :  |b Revista VirtualPRO,  |c 2017 
520 3
650 \ \ |a Calidad de los alimentos 
650 \ \ |a Alimentos 
650 \ \ |a Food quality 
650 \ \ |a Food 
650 \ \ |a alimentos 
650 \ \ |a industria de alimentos 
650 \ \ |a calidad de alimentos 
650 \ \ |a foods 
650 \ \ |a food industry 
650 \ \ |a food quality  
700 \ \ |a YouTube 
856 |z Packaging Techniques to Improve Soy Food Shelf Life - SIL Webinar  |u https://virtualpro.unach.elogim.com/biblioteca/tecnicas-de-empacado-para-mejorar-la-vida-util-de-los-alimentos-de-soya---sil-webinar