Influence of food additives and contaminants (nickel and chromium) on hypersensitivity and other adverse health reactions , a review

Este artc̕ulo se centra en la influencia de los aditivos para alimentos colorantes naturales y artificiales, conservantes, antioxidantes, potenciadores del sabor, edulcorantes y contaminantes en trazas no intencionales nq̕uel y cromo, los cuales provocan serios desr̤denes en el organismo humano. Los...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Wrb̤lewska Barbara, Institute of Animal Reproduction and Food Research of the Polish Academy of Sciences
Materiálatiipa: Girji
Giella:eaŋgalasgiella
Fáttát:
Liŋkkat:Influence of food additives and contaminants (nickel and chromium) on hypersensitivity and other adverse health reactions , a review
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa