Microbiological analyses of dry and slurry yeasts for brewing

Se usaron mťodos microbiolg̤icos cls̀icos, en asociacin̤ con mťodos moleculares (amplificacin̤ de ADN, Electroforesis de Gel de Gradiente de Temperatura (TGGE) y Electroforesis de Gel de Gradiente de Desnaturalizacin̤ (DGGE))Estos mťodos, desarrollados para analizar rp̀idamente comunidades microb...

Whakaahuatanga katoa

I tiakina i:
Ngā taipitopito rārangi puna kōrero
Ētahi atu kaituhi: Manzano Marisa, Giusto Cristina, Bartolomeoli Ingrid, Buiatti Stefano, Comi Giuseppe, Wiley-Blackwell Publishing Ltd
Hōputu: Pukapuka
Reo:Ingarihi
Ngā marau:
Urunga tuihono:Microbiological analyses of dry and slurry yeasts for brewing
Tags: Tāpirihia he Tūtohu
No Tags, Be the first to tag this record!