Microbiological analyses of dry and slurry yeasts for brewing

Se usaron mťodos microbiolg̤icos cls̀icos, en asociacin̤ con mťodos moleculares (amplificacin̤ de ADN, Electroforesis de Gel de Gradiente de Temperatura (TGGE) y Electroforesis de Gel de Gradiente de Desnaturalizacin̤ (DGGE))Estos mťodos, desarrollados para analizar rp̀idamente comunidades microb...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Manzano Marisa, Giusto Cristina, Bartolomeoli Ingrid, Buiatti Stefano, Comi Giuseppe, Wiley-Blackwell Publishing Ltd
Materiálatiipa: Girji
Giella:eaŋgalasgiella
Fáttát:
Liŋkkat:Microbiological analyses of dry and slurry yeasts for brewing
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa