RP-HPLC-DAD determination of free amino acids in cocoa samples during fermentation and roasting

La determinacin̤ de aminoc̀idos (AA) en granos de cacao es de gran interš ya que estos son considerados como unos de los precursores de su sabor y aroma. Por esta razn̤, el presente trabajo tuvo como objetivo optimizar y validar un mťodo por cromatografa̕ lq̕uida con deteccin̤ DAD a 254 nm para la...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Outros autores: Ayala Montilla Carlos Daniel, Brunetto Maria del Rosario, Clavijo Roa Sabrina del Sol, Delgado Cayama Yelitza Josefina, Gallignani de Bernardi Mx̀imo Aurelio, Orozco Contreras Wendy Josefina, Zambrano Garca̕ Alexis, Universidad Nacional de Colombia
Formato: Libro
Idioma:inglés
Subjects:
Acceso en liña:RP-HPLC-DAD determination of free amino acids in cocoa samples during fermentation and roasting
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!