Characterization of hanseniaspora (Kloeckera) strains isolated in finger lakes wineries using physiological and molecular techniques

Se aislaron cepas de levadura Hanseniospora (Kloeckera anamorfa) de varias bodegas en la regin̤ de Finger Lakes del estado de New York (Estados Unidos). Se discriminaron estos cultivos sobre el nivel de especies por mťodos tradicionales. Pruebas fisiolg̤icas experimentales pudieron separar las espe...

Deskribapen osoa

Gorde:
Xehetasun bibliografikoak
Beste egile batzuk: Bujdos ̤Gellřt, Egli Christoph M, Henick Kling Thomas, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb
Formatua: Liburua
Hizkuntza:ingelesa
Gaiak:
Sarrera elektronikoa:Characterization of hanseniaspora (Kloeckera) strains isolated in finger lakes wineries using physiological and molecular techniques
Etiketak: Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!