Mťodos de produccin̤ de vinos espumosos

El espumoso se define como vino que, a 20ð C, en un recipiente cerrado, contiene un exceso de dix̤ido de carbono que le confiere una presin̤ superior a 3 bar. Este exceso de presin̤ debe proceder exclusivamente de la fermentacin̤ secundaria del alcohol de un vino base tranquilo, despuš de la adicin...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Mundo Alimentario
Materiálatiipa: Girji
Giella:espánnjágiella
Fáttát:
Liŋkkat:Mťodos de produccin̤ de vinos espumosos
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa