Comparison of the effects of microbial αlfa-amylases and scalded flour on bread quality

Se compar ̤el efecto de la a-amilasa de hongos y bacterias sobre la frescura extendida de pan con la de la harina escaldada. La masa preparada, usando el Bulk Fermentation Process, fue suplementada con amilasas de hongos y bacteriales o harina escaldada. Luego de horneado y enfriamiento, se midi ̤el...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Hopek Marcin, Ziobro Rafa&#322, Achremowicz Bohdan, Cieszkowski Agricultural University of Pozną
Materiálatiipa: Girji
Giella:eaŋgalasgiella
Fáttát:
Liŋkkat:Comparison of the effects of microbial αlfa-amylases and scalded flour on bread quality
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa