Evaluation of wine brandy authenticity by the relationships between benzoic and cinnamic aldehydes and between furanic aldehydes

Actualmente se est ̀buscando el uso de infinidad de productos comerciales (como vainilla, taninos y caramelo) para su adicin̤ a vinos y brandies, con el fin especial de acortar el aęjamiento en barriles de madera, o incluso su imitacin̤, por razones econm̤icas principalmente. Asimismo, se ha preten...

Descrición completa

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Outros autores: Canas S., Belchior A. P., Spranger M. I., Quaresma H., Bruno de Sousa R., Estaȧo Vitivinc̕ola Nacional
Formato: Libro
Idioma:inglés
Subjects:
Acceso en liña:Evaluation of wine brandy authenticity by the relationships between benzoic and cinnamic aldehydes and between furanic aldehydes
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!

Títulos similares