Lua APA (7ú heag.)

Valenzuela Venegas Carolina Paz & Universidad de Chile. Biopelc̕ulas comestibles en base a mezclas entre proten̕as de quinua y quitosano, elaboracin̤, caracterizacin̤ y su aplicacin̤ en frutillas.

Lua i Stíl Chicago (17ú heag.)

Valenzuela Venegas Carolina Paz agus Universidad de Chile. Biopelc̕ulas Comestibles En Base a Mezclas Entre Proten̕as De Quinua Y Quitosano, Elaboracin̤, Caracterizacin̤ Y Su Aplicacin̤ En Frutillas.

Lua MLA (9ú heag.)

Valenzuela Venegas Carolina Paz agus Universidad de Chile. Biopelc̕ulas Comestibles En Base a Mezclas Entre Proten̕as De Quinua Y Quitosano, Elaboracin̤, Caracterizacin̤ Y Su Aplicacin̤ En Frutillas.

Rabhadh: Seans nach mbeach na luanna seo go hiomlán cruinn i ngach uile chás.