Valenzuela Venegas Carolina Paz & Universidad de Chile. Biopelc̕ulas comestibles en base a mezclas entre proten̕as de quinua y quitosano, elaboracin̤, caracterizacin̤ y su aplicacin̤ en frutillas.
Chicago-čujuhus (17. p.)Valenzuela Venegas Carolina Paz juo Universidad de Chile. Biopelc̕ulas Comestibles En Base a Mezclas Entre Proten̕as De Quinua Y Quitosano, Elaboracin̤, Caracterizacin̤ Y Su Aplicacin̤ En Frutillas.
MLA-čujuhus (9. p.)Valenzuela Venegas Carolina Paz juo Universidad de Chile. Biopelc̕ulas Comestibles En Base a Mezclas Entre Proten̕as De Quinua Y Quitosano, Elaboracin̤, Caracterizacin̤ Y Su Aplicacin̤ En Frutillas.
Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.