Functional genomics and new markers for beef production , minireview

La carne de vacuno se caracteriza por una variabilidad alta e incontrolada en su calidad, siendo una razn̤ para la insatisfaccin̤ en sus consumidores. Ello ha llevado a la bs͠queda de marcadores musculares que predigan la habilidad de los animales para producir carne de alta calidad. Gracias al desa...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Hocquette Jean-Franȯis, Cassar-Malek Isabelle, Bernard-Capel Carine, Picard Brigitte, Institute of Genetics and Animal Breeding (IGHZ)
Materiálatiipa: Girji
Giella:eaŋgalasgiella
Fáttát:
Liŋkkat:Functional genomics and new markers for beef production , minireview
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa