Determinación del tiempo y temperatura de escaldado de zapallo italiano (Curcúbita Pepo)

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Pérez Candia, Priscilla Vianey
Searvvušdahkki: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Eará dahkkit: Jarpa Parra, Marcela (Profesor Guía)
Materiálatiipa: Oahppočájánas Girjji oassi
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Chillán, Chile. 2003.
Fáttát:
Liŋkkat:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!

Interneahtta

Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.

Biblioteca UNACH: Hemeroteca

oažžasuvvan: Biblioteca UNACH: Hemeroteca
Hildobáiki: Sem. T.N.S.A. / P 438 2003 UNACH CD.
Njađus Unknown Oažžumis Daga várrema