Formulación y elaboración de dos nuevas preparaciones de pasta láctea a base de ajo pimentón y ajo orégano
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | |
| Eará dahkkit: | |
| Materiálatiipa: | Oahppočájánas Girjji oassi |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
Chillán, Chile.
2003.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh. |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Interneahtta
Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.Biblioteca UNACH: Hemeroteca
| Hildobáiki: |
Sem. T.N.S.A. / F 181 2004 UNACH CD |
|---|---|
| Njađus Unknown | Oažžumis Daga várrema |