Formulación y elaboración de dos nuevas preparaciones de pasta láctea a base de ajo pimentón y ajo orégano

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Falcon Sanhueza, Claudio Enrique
Searvvušdahkki: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Eará dahkkit: Jarpa Parra, Marcela (Profesor Guía.)
Materiálatiipa: Oahppočájánas Girjji oassi
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Chillán, Chile. 2003.
Fáttát:
Liŋkkat:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!

Interneahtta

Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.

Biblioteca UNACH: Hemeroteca

oažžasuvvan: Biblioteca UNACH: Hemeroteca
Hildobáiki: Sem. T.N.S.A. / F 181 2004 UNACH CD
Njađus Unknown Oažžumis Daga várrema