Formulación y elaboración de dos nuevas preparaciones de pasta láctea a base de ajo pimentón y ajo orégano

Sábháilte in:
Sonraí bibleagrafaíochta
Príomhchruthaitheoir: Falcon Sanhueza, Claudio Enrique
Údar corparáideach: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Rannpháirtithe: Jarpa Parra, Marcela (Profesor Guía.)
Formáid: Tráchtas Caibidil leabhair
Teanga:Spáinnis
Foilsithe / Cruthaithe: Chillán, Chile. 2003.
Ábhair:
Rochtain ar líne:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Clibeanna: Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!

Ar líne

Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.

Biblioteca UNACH: Hemeroteca

Sonraí sealbhúcháin ó Biblioteca UNACH: Hemeroteca
Gairmuimhir: Sem. T.N.S.A. / F 181 2004 UNACH CD
Cóip Unknown Ar fáil Cuir coinneáil air