Formulación y elaboración de dos nuevas preparaciones de pasta láctea a base de ajo pimentón y ajo orégano

Sparad:
Bibliografiska uppgifter
Huvudupphovsman: Falcon Sanhueza, Claudio Enrique
Institutionell upphovsman: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Övriga upphovsmän: Jarpa Parra, Marcela (Profesor Guía.)
Materialtyp: Lärdomsprov Bokavsnitt
Språk:spanska
Publicerad: Chillán, Chile. 2003.
Ämnen:
Länkar:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Taggar: Lägg till en tagg
Inga taggar, Lägg till första taggen!

Internet

Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.

Biblioteca UNACH: Hemeroteca

Beståndsuppgifter i Biblioteca UNACH: Hemeroteca
Signum: Sem. T.N.S.A. / F 181 2004 UNACH CD
Exemplar Unknown Tillgänglig Reservera