Determinación de propiedades termofísicas de un puré de palta (Persea)

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Glavni autor: Ortega Carrion, Carla Elizabeth
Autor kompanije: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Daljnji autori: Naranjo Chiriboga, Josueth Leonardo (Profesor Guía.)
Format: Disertacija Knjiga
Izdano: Chillán, Chile. 2004.
Teme:
Online pristup:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Oznake: Dodaj oznaku
Bez oznaka, Budi prvi tko označuje ovaj zapis!

Internet

Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.

Biblioteca UNACH: Artes y Recreación

Detalji primjeraka od Biblioteca UNACH: Artes y Recreación
Signatura: T/G Ing. Civ. Agroin. / Or 77 2004 UNACH CD.
Primjerak Unknown Dostupno Postavi narudžbu