Formulación y evaluación técnico/económica para la creación de un Hotel Rural en la ciudad de Chillán con un enfoque en sustentabilidad ambiental, cocina vegetariana y ecoturismo.

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Cameron Hayashi, Bryan Kenneth
Searvvušdahkki: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Eará dahkkit: Salazar Cortés, Daniela Alejandra (Profesora Guía.)
Materiálatiipa: Oahppočájánas Girji
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Chillán. 2014.
Fáttát:
Liŋkkat:VISUALIZAR Y DESCARGAR DESDE REPOSITORIO BIBLIOTECA UNACH.
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!

Interneahtta

VISUALIZAR Y DESCARGAR DESDE REPOSITORIO BIBLIOTECA UNACH.

Biblioteca UNACH: Hemeroteca

oažžasuvvan: Biblioteca UNACH: Hemeroteca
Hildobáiki: T/G Ing. Com. / C 182 2014 UNACH Impreso
T/G Ing. Com. / C 182 2014 c.1 UNACH CD
T/G Ing. Com. / C 182 2014 c.2 UNACH CD
Njađus 1 Oažžumis Daga várrema
Njađus 2 Oažžumis Daga várrema
Njađus 1 Oažžumis Daga várrema