Formulación y evaluación técnico/económica para la creación de un Hotel Rural en la ciudad de Chillán con un enfoque en sustentabilidad ambiental, cocina vegetariana y ecoturismo.
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | |
| Eará dahkkit: | |
| Materiálatiipa: | Oahppočájánas Girji |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
Chillán.
2014.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | VISUALIZAR Y DESCARGAR DESDE REPOSITORIO BIBLIOTECA UNACH. |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Interneahtta
VISUALIZAR Y DESCARGAR DESDE REPOSITORIO BIBLIOTECA UNACH.Biblioteca UNACH: Hemeroteca
| Hildobáiki: |
T/G Ing. Com. / C 182 2014 UNACH Impreso T/G Ing. Com. / C 182 2014 c.1 UNACH CD T/G Ing. Com. / C 182 2014 c.2 UNACH CD |
|---|---|
| Njađus 1 | Oažžumis Daga várrema |
| Njađus 2 | Oažžumis Daga várrema |
| Njađus 1 | Oažžumis Daga várrema |