Producción, poscosecha, procesamiento, comercialización de ajo, cebolla y tomate

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Izquierdo, Juan
Outros autores: Arias, Ciro., eds (Paltrinieri, Gaetano)
Formato: Libro
Idioma:Lingua castelá
Publicado: Santiago Fao 1992
Subjects:
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!

Biblioteca UNACH: Ciencias Aplicadas

Detalle de Existencias desde Biblioteca UNACH: Ciencias Aplicadas
Número de Clasificación: 635 / P 964 c.1
635 / P 964 c.2
635 / P 964 c.3
635 / P 964 c.4
635 / P 964 c.5
Copia Unknown Dispoñible Facer reserva
Copia Unknown Dispoñible Facer reserva
Copia Unknown Dispoñible Facer reserva
Copia Unknown Dispoñible Facer reserva
Copia Unknown Dispoñible Facer reserva