Política de fortificación de alimentos : Estudio del INTA: de la harina de trigo en el pan hasta los lácteos con Vitamina D.
Gardado en:
| Autor Principal: | |
|---|---|
| Formato: | Libro |
| Idioma: | Lingua castelá |
| Tags: |
Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!
|
MARC
| LEADER | 00000nam a22000005a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 003 | CL-ChUAC | ||
| 005 | 20230515160343.0 | ||
| 007 | ta | ||
| 008 | 230515s2023 cl ||||| |||| 000 ||spa | ||
| 022 | |a 0718-1728 | ||
| 040 | |a CL-ChUAC |b spa |c CL-ChUAC |e rda | ||
| 100 | 1 | |a Vio del Río, Fernando |e autor | |
| 245 | 1 | 0 | |a Política de fortificación de alimentos : |b Estudio del INTA: de la harina de trigo en el pan hasta los lácteos con Vitamina D. |c Fernando Vio del Río ; Francisco Pérez Bravo |
| 336 | |2 rdacontent |a text |b txt | ||
| 337 | |2 rdamedia |a unmediated |b n | ||
| 338 | |2 rdacarrier |a volume |b nc | ||
| 773 | 0 | |d Santiago de Chile |g Año 27, Número 139, Febrero 2023, páginas 28-31 |t Indualimentos | |
| 942 | |2 ddc |c AREV | ||
| 952 | |0 0 |1 0 |2 ddc |4 0 |6 INDUALIMENTOS__AÑO_27_NÚMERO_139_FEBRERO_2023_000000000000000 |7 0 |9 1174638 |a UNACH |b UNACH |c HEM |d 2023-05-15 |l 0 |o Indualimentos, Año 27, Número 139, Febrero 2023 |p 110533 |r 2023-05-15 00:00:00 |w 2023-05-15 |y AREV | ||
| 999 | |c 2368889 |d 2368889 | ||