Política de fortificación de alimentos : Estudio del INTA: de la harina de trigo en el pan hasta los lácteos con Vitamina D.

Gardado en:
Detalles Bibliográficos
Autor Principal: Vio del Río, Fernando (autor)
Formato: Libro
Idioma:Lingua castelá
Tags: Engadir etiqueta
Sen Etiquetas, Sexa o primeiro en etiquetar este rexistro!

MARC

LEADER 00000nam a22000005a 4500
003 CL-ChUAC
005 20230515160343.0
007 ta
008 230515s2023 cl ||||| |||| 000 ||spa
022 |a 0718-1728 
040 |a CL-ChUAC  |b spa  |c CL-ChUAC  |e rda 
100 1 |a Vio del Río, Fernando  |e autor 
245 1 0 |a Política de fortificación de alimentos :  |b Estudio del INTA: de la harina de trigo en el pan hasta los lácteos con Vitamina D.  |c Fernando Vio del Río ; Francisco Pérez Bravo 
336 |2 rdacontent  |a text  |b txt 
337 |2 rdamedia  |a unmediated  |b n 
338 |2 rdacarrier  |a volume  |b nc 
773 0 |d Santiago de Chile  |g Año 27, Número 139, Febrero 2023, páginas 28-31  |t Indualimentos 
942 |2 ddc  |c AREV 
952 |0 0  |1 0  |2 ddc  |4 0  |6 INDUALIMENTOS__AÑO_27_NÚMERO_139_FEBRERO_2023_000000000000000  |7 0  |9 1174638  |a UNACH  |b UNACH  |c HEM  |d 2023-05-15  |l 0  |o Indualimentos, Año 27, Número 139, Febrero 2023  |p 110533  |r 2023-05-15 00:00:00  |w 2023-05-15  |y AREV 
999 |c 2368889  |d 2368889