Estudio técnico y de costos de una línea de premezclas de productos panaderos y pasteleros.

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Román Montoya, Jair Harif
Searvvušdahkki: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Eará dahkkit: Benavides Valenzuela, Sergio Fermín (Profesor Guía.)
Materiálatiipa: Oahppočájánas Girji
Almmustuhtton: Chillán, Chile. 2007.
Fáttát:
Liŋkkat:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!

Interneahtta

Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.

Biblioteca UNACH: Hemeroteca

oažžasuvvan: Biblioteca UNACH: Hemeroteca
Hildobáiki: T/G Ing. Ej. Agroin. / R 758 2006 c.1 UNACH CD
T/G Ing. Ej. Agroin. / R 758 2006 c.2 UNACH CD
Njađus 1 Oažžumis Daga várrema
Njađus 2 Oažžumis Daga várrema