Diseño de un sistema de calidad basado en el sistema de análisis de peligros y puntos críticos de control: HACCP, para una empresa pastelera de la Octava Región.

Guardat en:
Dades bibliogràfiques
Autor principal: Riquelme Balmaceda, Claudio Esteban
Autor corporatiu: Universidad Adventista de Chile. Facultad de Ingeniería y Negocios
Altres autors: Jarpa Parra, Marcela Andrea (Profesor Guía.)
Format: Thesis Llibre
Publicat: Chillán, Chile. 2007.
Matèries:
Accés en línia:Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh.
Etiquetes: Afegir etiqueta
Sense etiquetes, Sigues el primer a etiquetar aquest registre!
Descripció
Descripció de l’ítem:CD-ROM contiene la Tesis en formato digital.
Descripció física:199 pág. tablas, figuras 1 CD-ROM.
Bibliografia:Bibliografía: h. 198
Anexos: h. 157-197