Diseño de un sistema de calidad basado en el sistema de análisis de peligros y puntos críticos de control: HACCP, para una empresa pastelera de la Octava Región.
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | |
| Eará dahkkit: | |
| Materiálatiipa: | Oahppočájánas Girji |
| Almmustuhtton: |
Chillán, Chile.
2007.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | Visualizar y Descargar desde Repositorio Biblioteca UnACh. |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
| Fuomášahttimat: | CD-ROM contiene la Tesis en formato digital. |
|---|---|
| Olgguldas hápmi: | 199 pág. tablas, figuras 1 CD-ROM. |
| Bibliografiija: | Bibliografía: h. 198 Anexos: h. 157-197 |