Procesos de elaboración culinaria /
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | Gil Martínez, Alfredo (Údar) |
|---|---|
| Formáid: | Leictreonach Ríomhleabhar |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Tres Cantos, Madrid, España :
Ediciones Akal, S.A.,
[2012]
|
| Sraith: | Ciclos formativos, grado superior.
|
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | Digitalia Hispánica |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
-
Elaboración culinaria básica MF0256 /
de réir: Ortega Jorge, Ángel
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
GastroUNED : Literatura y Gastronomía : IV y V Certámenes /
Foilsithe / Cruthaithe: (2019) -
Spuds out : ten potato treats /
de réir: Rowland, Christopher
Foilsithe / Cruthaithe: (2018) -
Cocina italiana /
Foilsithe / Cruthaithe: (2012) -
Cocina española e internacional : UF0071 /
de réir: Fernández Díaz, Miguel Ángel
Foilsithe / Cruthaithe: (2016)