Procesos de preelaboración y conservación en cocina /
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | Gil Martínez, Alfredo (Údar) |
|---|---|
| Formáid: | Leictreonach Ríomhleabhar |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Tres Cantos, Madrid, España :
Ediciones Akal, S.A.,
[2012]
|
| Sraith: | Ciclos formativos, grado superior.
|
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | Digitalia Hispánica |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
Míreanna comhchosúla
Míreanna comhchosúla
-
Preelaboración y conservación de vegetales y setas : UF0063 /
de réir: Fernández Díaz, Miguel Ángel
Foilsithe / Cruthaithe: (2007) -
La función del envase en la conservación de alimentos /
de réir: Povea Garcerant, Ismael
Foilsithe / Cruthaithe: (2015) -
Preelaboración y conservación de pescados, crustáceos y moluscos : UF0064 /
de réir: Fernández Díaz, Miguel Ángel
Foilsithe / Cruthaithe: (2007) -
Diseño y gestión de cocinas : manual de higiene alimentaria aplicada al sector de la restauración /
de réir: Montes, Luis Eduardo
Foilsithe / Cruthaithe: (2020) -
Técnicas de higiene, manipulación y conservación de alimentos (Cocineros) /
Foilsithe / Cruthaithe: (2015)