Reseña
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | González, Juan Carlos (Dahkki) |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | e-libro, Corp |
| Eará dahkkit: | Pino, Jorge A. |
| Materiálatiipa: | Artihkal |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
La Habana :
Instituto de Investigaciones para la Industria Alimentaria,
2010.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/13475 |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Reseña
Dahkki: Anaya, Matilde
Almmustuhtton: (2011) -
Reseña. El roble para el añejamiento de las bebidas alcohólicas
Dahkki: González, Juan Carlos
Almmustuhtton: (2011) -
Reseña: Encapsulación de saborizantes por extrusión
Dahkki: Bringas, Madai
Almmustuhtton: (2011) -
Reseña. Métodos de aislamiento de aceites esenciales en bases especiadas
Dahkki: Sánchez, Yamilka
Almmustuhtton: (2009) -
Reseña: Métodos de identificación de cepas productoras de ácido láctico aisladas a partir de matrices alimentarias
Dahkki: Beldarraín, Tatiana
Almmustuhtton: (2011)