Restrepo Gallego, M., Acosta Otálvaro, E. V., & Ocampo Peláez, J. C. (2006). Sustitución de tartrazina por betacaroteno en la elaboración de bebidas no alcohólicas. Red Revista Lasallista de Investigación.
Chicago-čujuhus (17. p.)Restrepo Gallego, Mauricio, Elly Vanessa Acosta Otálvaro, juo Juan Camilo Ocampo Peláez. Sustitución De Tartrazina Por Betacaroteno En La Elaboración De Bebidas No Alcohólicas. Colombia: Red Revista Lasallista de Investigación, 2006.
MLA-čujuhus (9. p.)Restrepo Gallego, Mauricio, et al. Sustitución De Tartrazina Por Betacaroteno En La Elaboración De Bebidas No Alcohólicas. Red Revista Lasallista de Investigación, 2006.
Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.