Gutiérrez Ramírez, L. A., Gómez Ospina, A. J., & Arias Jaramillo, L. M. (2007). Evaluación de la viabilidad de una cepa probiótica nativa de Lactobacillus casei en queso crema. Red Revista Lasallista de Investigación.
Tohutoru Kātū ChicagoGutiérrez Ramírez, Luz Adriana, Astrid Johana Gómez Ospina, me Lina Marcela Arias Jaramillo. Evaluación De La Viabilidad De Una Cepa Probiótica Nativa De Lactobacillus Casei En Queso Crema. Colombia: Red Revista Lasallista de Investigación, 2007.
Tohutoro MLAGutiérrez Ramírez, Luz Adriana, et al. Evaluación De La Viabilidad De Una Cepa Probiótica Nativa De Lactobacillus Casei En Queso Crema. Red Revista Lasallista de Investigación, 2007.
Kia tūpato: Kāore pea ēnei kupu hautoa i te ōrite pū 100%.