Propiedades termofísicas de la carne: revisión del estado del arte /
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | |
| Eará dahkkit: | , |
| Materiálatiipa: | Artihkal |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
Medellín (Colombia) :
Universidad Nacional de Colombia,
2006.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/357 |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
| Almmustuhtton: | Vol. 73, No. 148(2006)- |
|---|---|
| Olgguldas hápmi: | 103-118 pp. |
| Almmustuhttindávjodat: | Trimestral |
| ISSN: | 0012-7353 |