Propiedades termofísicas de la carne: revisión del estado del arte /

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Ochoa, Oscar
Searvvušdahkki: e-libro, Corp
Eará dahkkit: Amézquita, Alejandro, Chejne, Farid
Materiálatiipa: Artihkal
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Medellín (Colombia) : Universidad Nacional de Colombia, 2006.
Fáttát:
Liŋkkat:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/357
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Govvádus
Almmustuhtton:Vol. 73, No. 148(2006)-
Olgguldas hápmi:103-118 pp.
Almmustuhttindávjodat:Trimestral
ISSN:0012-7353