Propiedades termofísicas de la carne: revisión del estado del arte /
Furkejuvvon:
| Váldodahkki: | |
|---|---|
| Searvvušdahkki: | |
| Eará dahkkit: | , |
| Materiálatiipa: | Artihkal |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
Medellín (Colombia) :
Universidad Nacional de Colombia,
2006.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/357 |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
MARC
| LEADER | 00000nab a2200000 a 4500 | ||
|---|---|---|---|
| 001 | ELB357 | ||
| 003 | FlNmELB | ||
| 006 | m o d | | ||
| 007 | cr cn||||||||| | ||
| 008 | 201201r2006 ck |||||s|||||||||||spa d | ||
| 022 | |a 0012-7353 | ||
| 035 | |a (OCoLC)955375270 | ||
| 040 | |a FlNmELB |b spa |c FlNmELB | ||
| 050 | 4 | |a TP368 |b O164 2006 | |
| 080 | |a 641 | ||
| 082 | 0 | 4 | |a 664.9 |2 22 |
| 100 | 1 | |a Ochoa, Oscar. | |
| 222 | 0 | |a Dyna | |
| 245 | 1 | 0 | |a Propiedades termofísicas de la carne: |h [recurso electronico] |b revisión del estado del arte / |c Oscar Ochoa, Alejandro Amézquita, Farid Chejne. |
| 260 | |a Medellín (Colombia) : |b Universidad Nacional de Colombia, |c 2006. | ||
| 300 | |a 103-118 pp. | ||
| 310 | |a Trimestral | ||
| 362 | 0 | |a Vol. 73, No. 148(2006)- | |
| 533 | |a Recurso electrónico. Santa Fe, Arg.: e-libro, 2015. Disponible vía World Wide Web. El acceso puede estar limitado para las bibliotecas afiliadas a e-libro. | ||
| 650 | 4 | |a Science. |x General. | |
| 655 | 4 | |a Artículos electrónicos. | |
| 700 | 1 | |a Amézquita, Alejandro. | |
| 700 | 1 | |a Chejne, Farid. | |
| 710 | 2 | |a e-libro, Corp. | |
| 856 | 4 | 0 | |u https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/357 |