Las proteínas de los alimentos /
Sábháilte in:
| Príomhchruthaitheoir: | |
|---|---|
| Formáid: | Ríomhleabhar |
| Teanga: | Spáinnis |
| Foilsithe / Cruthaithe: |
Madrid :
Consejo Superior de Investigaciones Científicas,
2014.
|
| Sraith: | Qué sabemos de? ;
54. |
| Ábhair: | |
| Rochtain ar líne: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/41772 |
| Clibeanna: |
Cuir clib leis
Níl clibeanna ann, Bí ar an gcéad duine le clib a chur leis an taifead seo!
|
| Cur síos fisiciúil: | 1 recurso en línea (111 páginas) |
|---|---|
| Leabharliosta: | Contiene bibliografía: páginas 111. |
| ISBN: | 9788400098605 (e-book) |