Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Advanced
  • Higiene e inspección de carne...
  • Cite this
  • Text this
  • Print
  • Export Record
    • Export to RefWorks
    • Export to EndNoteWeb
    • Export to EndNote
  • Save to List
  • Permanent link
Higiene e inspección de carnes Volumen II /

Higiene e inspección de carnes Volumen II /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moreno García, Benito
Corporate Author: e-libro, Corp
Format: eBook
Language:Spanish
Published: Madrid : Ediciones Díaz de Santos, 2003.
Subjects:
Industria alimentaria.
Carne.
Enfermedades bacterianas.
Enfermedades infecciosas.
Meat > Preservation.
Meat inspection.
Meat.
Meat industry and trade.
Food industry and trade.
Meat hygiene.
Slaughtering and slaughter-houses.
Bacteria.
Microorganisms.
Virus diseases.
Parasitic diseases.
Industrias cárnicas
Higiene de la carne
Impección de carne
Matadero
Libros electrónicos.
Online Access:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/53042
Tags: Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
  • Holdings
  • Description
  • Comments
  • Similar Items
  • Staff View

Internet

https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/53042

Similar Items

  • Uso de Pediocin AcH en preservacin̤ de carnes
  • Influencia de la suplementacin̤ de antioxidantes y de la administracin̤ de enrofloxacina en la seguridad y la calidad de la carne de ave
  • Estudios sobre el sector agroalimentario. Componente B , redes agroalimentarias. Tramas B-1 las tramas de carnes bovinas en Argentina
  • Effects of deboning methods on chemical composition and some properties of beef and turkey meat
  • Carcass quality, meat traits and chemical composition of meat in ducks of paternal strains A44 and A55

Need Help?

  • Reserva de salas de tesis y puestos de estudio
  • Accede a tu cuenta
  • Documentacion UNACH

Search Options

  • Search Tips
  • Advanced Search
  • Repositorio Digital
  • Bases de Datos Suscritas

Find More

  • Buscar en Catálogo
  • Browse Alphabetically
  • Explore Channels