Evaluación del almidón de ñame espino ( dioscorea rotundata) como estabilizante en la elaboración de yogur entero tipo batido

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Váldodahkki: Mendoza Navarro, R.
Searvvušdahkki: e-libro, Corp
Eará dahkkit: Trujillo Navarro, Y., Durán Osorio, D.
Materiálatiipa: Artihkal
Giella:espánnjágiella
Almmustuhtton: Pamplona, Colombia : Universidad de Pamplona, 2007.
Fáttát:
Liŋkkat:https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/5461
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
Lasit vuosttaš kommeantta. Visot kommeanttat leat almmolaččat.!
Čálihuva vuohččan sisa