La alimentación de los mexicanos en la alborada del tercer milenio /
Gorde:
| Beste egile batzuk: | Torres Torres, Felipe, Trápaga, Yolanda |
|---|---|
| Formatua: | eBook |
| Hizkuntza: | gaztelania |
| Argitaratua: |
México, D.F. :
Instituto de Investigaciones Económicas, Universidad Nacional Autónoma de México : Miguel Angel Porrúa,
2001.
|
| Edizioa: | Primera edición. |
| Saila: | Colección Jesús Silva Herzog.
|
| Gaiak: | |
| Sarrera elektronikoa: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/74865 |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Gastronomía para amar a México /
Argitaratua: (2019) -
Manual de gestión operativa en alimentos y bebidas /
nork: Rentería, Gabriela
Argitaratua: (2013) -
Turismo gastronómico, impulsor del comercio de proximidad /
nork: Leal Londoño, María del Pilar
Argitaratua: (2015) -
Gastronomía para aprender a ser feliz /
nork: Rodríguez, Antonio
Argitaratua: (2015) -
Comer y ser raíces gastronómicas de México.
Argitaratua: (2012)