La alimentación de los mexicanos en la alborada del tercer milenio /
Furkejuvvon:
| Eará dahkkit: | Torres Torres, Felipe, Trápaga, Yolanda |
|---|---|
| Materiálatiipa: | E-girji |
| Giella: | espánnjágiella |
| Almmustuhtton: |
México, D.F. :
Instituto de Investigaciones Económicas, Universidad Nacional Autónoma de México : Miguel Angel Porrúa,
2001.
|
| Preanttus: | Primera edición. |
| Ráidu: | Colección Jesús Silva Herzog.
|
| Fáttát: | |
| Liŋkkat: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/74865 |
| Fáddágilkorat: |
Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!
|
Geahča maid
-
Gastronomía para amar a México /
Almmustuhtton: (2019) -
Manual de gestión operativa en alimentos y bebidas /
Dahkki: Rentería, Gabriela
Almmustuhtton: (2013) -
Turismo gastronómico, impulsor del comercio de proximidad /
Dahkki: Leal Londoño, María del Pilar
Almmustuhtton: (2015) -
Gastronomía para aprender a ser feliz /
Dahkki: Rodríguez, Antonio
Almmustuhtton: (2015) -
Comer y ser raíces gastronómicas de México.
Almmustuhtton: (2012)