Fermentación alcohólica de jugo de naranja con S. cerevisiae
Saved in:
| Corporate Author: | e-libro, Corp |
|---|---|
| Other Authors: | Ferreyra, María M. |
| Format: | Article |
| Language: | Spanish |
| Published: |
[Entre Ríos, Argentina] :
Universidad Nacional de Entre Ríos,
2009.
|
| Subjects: | |
| Online Access: | https://elibro.unach.elogim.com/es/lc/unach/titulos/9721 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
- Ethanol fermentation of a diluted molasses medium by saccharomyces cerevisiae immobilized on chrysotile
- Seleccin̤ de levaduras
- Determinacin̤ de los n̕dices de maduracin̤ de la naranja (Citrus sinensis (L.) Osbeck) para la elaboracin̤ de un vino de frutas
- Mitotic recombination and genetic changes in saccharomyces cerevisiae during wine fermentation
-
Producción de aceite y grasa por fermentación
by: Acuña Verrugio, Sebastián
Published: (2009)