Optimization of roasting conditions for high-quality arabica coffee

En esta investigacin̤ se emple ̤diseǫ central compuesto para optimizar las condiciones de tostado (tiempo y temperatura) de granos de caf ̌arb̀ica. El mťodo actual fue capaz de producir granos de buena calidad en třminos de sabor, aunque no se estudi ̤la formacin̤ de acrilamida. La optimizacin̤ b...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Ku Madihah K. Y., Zaibunnisa A. H., Norashikin S., Rozita O., Misnawi J., Universiti Putra Malaysia
Materiálatiipa: Girji
Giella:eaŋgalasgiella
Fáttát:
Liŋkkat:Optimization of roasting conditions for high-quality arabica coffee
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!