Sensory evaluation of coffe roasting

El siguiente video trata el tema de la evaluacin̤ del tostado de caf.̌

Saved in:
Bibliografiske detaljer
Andre forfattere: M<U+00FC>nchow Morten, Canal Nordic Barista / YouTube
Format: Bog
Sprog:engelsk
Fag:
Online adgang:Sensory evaluation of coffe roasting
Tags: Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!

MARC

LEADER 00000nam a22000004a 4500
001 vpro11540
005 20201223000000.0
008 170410s2017 ck # g## #001 0#eng#d
020
022
040 |a CO-BoINGC 
041 0 |a eng 
245 1 0 |a Sensory evaluation of coffe roasting 
246 |a Evaluacin̤ sensorial del tostado de caf̌ 
264 |a Bogot ̀(Colombia) :  |b Revista VirtualPRO,  |c 2017 
520 3 |a El siguiente video trata el tema de la evaluacin̤ del tostado de caf.̌ 
650 \ \ |a Agroindustria 
650 \ \ |a Industria del caf̌ 
650 \ \ |a Caf̌ 
650 \ \ |a Agro-industry 
650 \ \ |a Coffee industry 
650 \ \ |a Coffe 
650 \ \ |a Tostado de caf̌ 
650 \ \ |a Aspectos sensoriales 
650 \ \ |a Coffee roasting 
650 \ \ |a Sensory aspects  
700 \ \ |a M<U+00FC>nchow Morten  
700 \ \ |a Canal Nordic Barista / YouTube. 
856 |z Sensory evaluation of coffe roasting  |u https://virtualpro.unach.elogim.com/biblioteca/evaluacion-sensorial-del-tostado-de-cafe