APA-referens (7:e uppl.)

Ramos Norma, Castro Amřico, Jur̀ez Još, Cruz Otilia Acha de la, Rodrg̕uez Nadia, Blancas Jess͠, . . . Sociedad Qum̕ica del Per͠. Evaluacin̤ de ocratoxina a en theobroma cacao L. <U+0093>cacao blanco<U+0094> durante el proceso de cosecha, fermentado, secado y almacenado.

Chicago-referens (17:e uppl.)

Ramos Norma, Castro Amřico, Jur̀ez Još, Cruz Otilia Acha de la, Rodrg̕uez Nadia, Blancas Jess͠, Escudero Jackeline, Navarro Arnaldo, och Sociedad Qum̕ica del Per͠. Evaluacin̤ De Ocratoxina a En Theobroma Cacao L. <U+0093>cacao Blanco<U+0094> Durante El Proceso De Cosecha, Fermentado, Secado Y Almacenado.

MLA-referens (9:e uppl.)

Ramos Norma, et al. Evaluacin̤ De Ocratoxina a En Theobroma Cacao L. <U+0093>cacao Blanco<U+0094> Durante El Proceso De Cosecha, Fermentado, Secado Y Almacenado.

Varning: dessa hänvisningar är inte alltid fullständigt riktiga.