APA-čujuhus (7. p.)

Ramos Norma, Castro Amřico, Jur̀ez Još, Cruz Otilia Acha de la, Rodrg̕uez Nadia, Blancas Jess͠, . . . Sociedad Qum̕ica del Per͠. Evaluacin̤ de ocratoxina a en theobroma cacao L. <U+0093>cacao blanco<U+0094> durante el proceso de cosecha, fermentado, secado y almacenado.

Chicago-čujuhus (17. p.)

Ramos Norma, Castro Amřico, Jur̀ez Još, Cruz Otilia Acha de la, Rodrg̕uez Nadia, Blancas Jess͠, Escudero Jackeline, Navarro Arnaldo, juo Sociedad Qum̕ica del Per͠. Evaluacin̤ De Ocratoxina a En Theobroma Cacao L. <U+0093>cacao Blanco<U+0094> Durante El Proceso De Cosecha, Fermentado, Secado Y Almacenado.

MLA-čujuhus (9. p.)

Ramos Norma, et al. Evaluacin̤ De Ocratoxina a En Theobroma Cacao L. <U+0093>cacao Blanco<U+0094> Durante El Proceso De Cosecha, Fermentado, Secado Y Almacenado.

Muitte dárkkistit čujuhemiid riektatvuođa, ovdal go geavahat daid iežat deavsttas.