Moisture desorption isotherms characteristics of cocoa beans

En esta investigacin̤ se estudiaron las propiedades termodinm̀icas de las caracters̕ticas de desorcin̤ de humedad de granos de cacao. Se determinaron de manera experimental isotermas de desorcin̤ mediante un mťodo gravimťrico estt̀ico a 30, 45 y 60 ʻC con un intervalo de actividad de agua de 0,10...

Olles dieđut

Furkejuvvon:
Bibliográfalaš dieđut
Eará dahkkit: Koua Blaise K., E. Koffi Paul Magloire, Gbaha Prosper, Pakistan Society of Food Scientists and Technologists (PSFST)
Materiálatiipa: Girji
Giella:eaŋgalasgiella
Fáttát:
Liŋkkat:Moisture desorption isotherms characteristics of cocoa beans
Fáddágilkorat: Lasit fáddágilkoriid
Eai fáddágilkorat, Lasit vuosttaš fáddágilkora!