The effect of extrusion and drying on roller techniques concerning the rheological characteristics of rice-, corn-, sweet potato-, bean- and cassava root- and leaf- based composite flour

La promocin̤ de la seguridad alimentaria en Amřica Latina y el Caribe est ̀directamente relacionada con los productos agrc̕olas. La regin̤ enfrenta una crisis alimentaria que ha reducido el acceso a los alimentos a amplios grupos poblacionales. Este trabajo contribuy ̤al desarrollo de harinas compu...

Cijeli opis

Spremljeno u:
Bibliografski detalji
Daljnji autori: Aristizb̀al Galvis Johanna, Combariza Vargas Angľica, Fernǹdez Quintero Alejandro, Sǹchez Tamayo Milton, Universidad Nacional de Colombia. Facultad de Ingeniera̕
Format: Knjiga
Jezik:engleski
Teme:
Online pristup:The effect of extrusion and drying on roller techniques concerning the rheological characteristics of rice-, corn-, sweet potato-, bean- and cassava root- and leaf- based composite flour
Oznake: Dodaj oznaku
Bez oznaka, Budi prvi tko označuje ovaj zapis!