Applying Pelegs equation to modelling the kinetics of solid hydration and migration during soybean soaking
El remojo de leguminosas tiene gran importancia en los procesos de elaboracin̤ de alimentos, a partir de ellas. En la soya las caracters̕ticas de las bebidas y el tofu dependen fundamentalmente de esta etapa. En este trabajo se utiliz ̤la ecuacin̤ de Peleg para describir la cinťica de absorcin̤ de...
Saved in:
| Other Authors: | Quicazǹ Marta Cecilia, Caicedo Mesa Luis Alfonso, Cuenca Martha Mara̕, Universidad Nacional de Colombia. Facultad de Ingeniera̕ |
|---|---|
| Format: | Book |
| Language: | English |
| Subjects: | |
| Online Access: | Applying Pelegs equation to modelling the kinetics of solid hydration and migration during soybean soaking |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
Similar Items
- Kinetics of transesterification of soybean oil
-
Soya integral para una vida saludable /
by: Luna Jiménez, Alfonso de
Published: (2010) - Modelling chemical kinetics of soybean oil transesterification process for biodiesel production , an analysis of molar ratio between alcohol and soybean oil temperature changes on the process conversion rate
-
"Determinación de las propiedades físicas y térmicas de la Soya (Glycine max.). var. RR-420".
by: Terán Montero, Sofía Margarita
Published: (2011) -
Mercurio FCA nuevo cultivar de soja que extiende las fronteras de su grupo /
by: Fresoli, Diana M.
Published: (2004)