Coagulation properties of milk , association with milk protein, composition and genetic polymorphism coagulation properties of milk , association with milk protein, composition and genetic polymorphism

La concentracin̤ de distintas proten̕as en la leche es importante para el resultado de los procesos de coagulacin̤ que llevan a los productos lc̀teos, mientras que el contenido de proten̕a total de la leche es un indicador pobre de las propiedades de coagulacin̤ de este alimento. Para establecer la...

Disgrifiad llawn

Wedi'i Gadw mewn:
Manylion Llyfryddiaeth
Awduron Eraill: Hallň Elin, Swedish University of Agricultural Sciences (SLU)
Fformat: Llyfr
Iaith:Saesneg
Pynciau:
Mynediad Ar-lein:Coagulation properties of milk , association with milk protein, composition and genetic polymorphism coagulation properties of milk , association with milk protein, composition and genetic polymorphism
Tagiau: Ychwanegu Tag
Dim Tagiau, Byddwch y cyntaf i dagio'r cofnod hwn!