Characterization of hanseniaspora (Kloeckera) strains isolated in finger lakes wineries using physiological and molecular techniques

Se aislaron cepas de levadura Hanseniospora (Kloeckera anamorfa) de varias bodegas en la regin̤ de Finger Lakes del estado de New York (Estados Unidos). Se discriminaron estos cultivos sobre el nivel de especies por mťodos tradicionales. Pruebas fisiolg̤icas experimentales pudieron separar las espe...

Whakaahuatanga katoa

I tiakina i:
Ngā taipitopito rārangi puna kōrero
Ētahi atu kaituhi: Bujdos ̤Gellřt, Egli Christoph M, Henick Kling Thomas, Faculty of Food Technology and Biotechnology, University of Zagreb
Hōputu: Pukapuka
Reo:Ingarihi
Ngā marau:
Urunga tuihono:Characterization of hanseniaspora (Kloeckera) strains isolated in finger lakes wineries using physiological and molecular techniques
Tags: Tāpirihia he Tūtohu
No Tags, Be the first to tag this record!