Tecnología e higiene de la carne
Gorde:
| Egile nagusia: | Prñdl, Oskar |
|---|---|
| Formatua: | Liburua |
| Hizkuntza: | gaztelania |
| Argitaratua: |
Acribia.
1994.
|
| Gaiak: | |
| Etiketak: |
Etiketa erantsi
Etiketarik gabe, Izan zaitez lehena erregistro honi etiketa jartzen!
|
Antzeko izenburuak
-
Fundamentos de la inspección de carnes
nork: Preub, Bodo
Argitaratua: (1991) -
Microbiología de las carnes conservadas por el frío
nork: Noskowa, G. L.
Argitaratua: (1980) -
Ciencia de la carne y de los productos cárnicos
nork: Price, James F., ed
Argitaratua: (1994) -
Higiene de la carne
nork: Gracey, J.F
Argitaratua: (1989) -
Carne y productos cárnicos
nork: Schmidt Hebbel, Hermann
Argitaratua: (1984)