Skip to content
VuFind
    • English
    • Deutsch
    • Español
    • Français
    • Italiano
    • 日本語
    • Nederlands
    • Português
    • Português (Brasil)
    • 中文(简体)
    • 中文(繁體)
    • Türkçe
    • עברית
    • Gaeilge
    • Cymraeg
    • Ελληνικά
    • Català
    • Euskara
    • Русский
    • Čeština
    • Suomi
    • Svenska
    • polski
    • Dansk
    • slovenščina
    • اللغة العربية
    • বাংলা
    • Galego
    • Tiếng Việt
    • Hrvatski
    • हिंदी
    • Հայերէն
    • Українська
    • Sámegiella
    • Монгол
    • Māori
Udvidet
  • Ciencia y tecnología de alime...
  • Citér dette
  • Stav dette
  • Udskriv
  • Eksportér post
    • Eksportér til RefWorks
    • Eksportér til EndNoteWeb
    • Eksportér til EndNote
  • Føj til favoritter
  • Permanent link
Ciencia y tecnología de alimentos

Ciencia y tecnología de alimentos

Saved in:
Bibliografiske detaljer
Corporate Authors: Centro de Documentación e Información Científico-Técnica (Cuba), Instituto de Investigaciones para la Industria Alimenticia (Cuba)
Format: Electronisk Tidsskrift
Sprog:spansk
Udgivet: La Habana, Cuba : Centro de Documentación e Información Científico-Técnica, MINAL
Fag:
Food adulteration and inspection > Periodicals.
Food > Analysis > Periodicals.
Food adulteration and inspection.
Food > Analysis.
Periodicals.
Online adgang:Available in Fuente Académica Plus.
Tags: Tilføj Tag
Ingen Tags, Vær først til at tagge denne postø!
  • Beholdninger
  • Beskrivelse
  • Kommentar
  • Lignende værker
  • Medarbejdervisning

Internet

Available in Fuente Académica Plus.

Lignende værker

  • Temas en tecnología de alimentos
    Udgivet: (2002)
  • Tecnología de extrusión en alimentos
    af: Torres, Olaf Justo, et al.
    Udgivet: (2006)
  • Actividad Antioxidante de Pulpas y Jugos Comerciales de Tamarindo Cuba Farmacia Alimentos 2004, VII Encuentro Ibero Americano sobre las Ciencias Farmacéuticas y Alimentarias /
    Udgivet: (2004)
  • Relaciones del peso del niño al nacer con el estado nutricional y algunos hábitos de vida de la embarazada
    af: Arazo, Migdalia
    Udgivet: (2009)
  • Preservación de pimientos con aplicación de coberturas de quitosana
    af: García, Mario
    Udgivet: (2009)

Har du brug for hjælp?

  • Reserva de salas de tesis y puestos de estudio
  • Accede a tu cuenta
  • Documentacion UNACH

Søgemuligheder

  • Søgetips
  • Udvidet søgning
  • Repositorio Digital
  • Bases de Datos Suscritas

Find flere

  • Buscar en Catálogo
  • Gennemse alfabetisk
  • Explore Channels
Cannot write session to /tmp/vufind_sessions/sess_b6ehhu3g5b57ne9v7e6j59a117